Vacatures Logistiek

Zoek je vacatures in de logistiek? Future for People in Helmond helpt je bij het vinden van een vacature in de logistiek en transport.

Een baan in de logistiek

Heb jij een echte passie voor logistiek en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Future for People vind je verschillende vacatures in de logistiek. Zo staan er regelmatig vacatures online voor een

  • Heftruckchauffeur
  • Magazijnmedewerker
  • Productiemedewerker
  • Bijbaan/vakantiekracht in de logistiek


Bekijk alle vacatures

Logistieke vacatures regio Eindhoven

Future for People is gevestigd in Helmond. Bij ons vind je vacatures in de regio van Helmond en Eindhoven.

Ben je een werkgever en ben je op zoek naar een nieuwe medewerker? Je kan bij ons ook vacatures aanmelden, dan gaan wij op zoek naar een passende kandidaat die aan de slag kan bij jouw bedrijf.

Meld je vacature aan

Vacatures logistiek

Opleiding & Coaching

Het is ook mogelijk om bij ons een opleiding te volgen. Wij leiden mensen op in de transport en logistieke sector zodat we gecertificeerde kandidaten kunnen plaatsen bij de opdrachtgevers.

Met onze opleidingsmogelijkheden creƫren wij de toekomstige logistieke medewerkers. Wil je meer weten? Neem dan contact op voor informatie.

Meld jouw vacature aan

Wist je dat wij ons ook inzetten voor de werkgever? Als werkgever kun je je vacature bij ons aanmelden. Vervolgens gaan wij aan de slag om voor jou een geschikte kandidaat te vinden. Dit kunnen bijvoorbeeld Heftruckchauffeurs zijn, maar ook voor de reachtruck en bijvoorbeeld de vrachtwagen kunnen wij personeel voor jou vinden. Dus ben jij op zoek naar nieuw personeel? Meld je vacature aan en vind de werknemer die bij jou past.

Contact opnemen