Uitzenden en detacheren

Veel bedrijven hebben door het jaar heen te maken met piekdrukte of onderbezetting vanwege vakantie of ziekte. Het is kostentechnisch niet interessant om hier structureel mensen voor op de loonlijst te zetten. De oplossing? Flexibel inhuren van krachten op tijdelijke basis. Dat sluit beter aan bij de bedrijfsomstandigheden. Flexwerkers bieden een uitkomst en geven je maximale flexibiliteit tegenover een minimaal risico. Hiermee nemen wij voor onze opdrachtgevers een zorg uit handen. Wij kijken graag naar jouw wensen die het beste aansluiten bij jouw organisatie.

 

Voordelen van het werken met uitzendkrachten

  • Als opdrachtgever hoef je geen tijd en geld te besteden aan werving en selectie. Wij doen dat op basis van jouw wensen.
  • De kandidaat wordt door Future for People begeleid en, indien gewenst, opgeleid.
  • Wij nemen het wettelijke werkgeverschap over en de daarbij horende risico’s, zoals ziekte en/of ontslag.
  • Wij zorgen voor alles rondom de salarisadministratie. Het enige dat je hoeft te doen is in een online portal controleren of de kandidaat het juiste aantal gewerkte uren doorgeeft, zodat wij die verder kunnen verwerken.
  • Met onze flexibiliteit gaan we mee met de hoogtij en laagtij van jou als opdrachtgever. Je huurt een kandidaat in wanneer je werk hebt en zodra het rustiger is, schaal je weer af en zit je nergens aan vast.
  • Future For People is op de hoogte van wat er speelt in de markt, heeft toegang tot een heel groot bestand aan kandidaten en kan hierin ontzettend snel schakelen. Zo vinden wij altijd een kandidaat die bij jou en de opdracht past.

Detachering van logistieke medewerkers

Er is een groeiend tekort aan goede logistieke krachten. De schaarste in mensen neemt alleen maar toe. Future for People investeert in de logistieke krachten van morgen met detachering. Het voordeel van detacheren is dat je een verbinding met een kandidaat aangaat voor een langere periode waarin hij kan laten zien wat hij waard is. Beide partijen kunnen ervaren wat ze aan elkaar hebben. Wij begeleiden de kandidaat om zich tot een goede logistieke medewerker te ontwikkelen. Samen creëren we een toekomst met logistieke krachten, zo krijgt jouw bedrijf wat het nodig heeft.