Zoek jij een baan in de logistiek of transport?

Ben je werkzaam in de logistiek en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Of heb je net je logistieke opleiding afgerond en wil je aan de slag? Bij Future for People kan iedereen terecht die enthousiast is om aan het werk te gaan en een toekomst in de logistiek wel ziet zitten!

Jouw toekomst in de logistiek

Future for People is anders dan veel andere uitzendbureaus. Het gaat ons niet alleen om het invullen van zoveel mogelijk vacatures. Wij zijn echt geïnteresseerd in jou en in jouw persoonlijke dromen, doelen en wensen. We willen jou een lange en goede toekomst in de logistiek geven bij een bedrijf en in een baan waar jij helemaal op je plek zit. Iedereen verdient een kans op een mooie toekomst. Wij leiden je op en begeleiden je persoonlijk naar jouw ideale werkplek.

Wij leiden je op

Heb jij geen diploma maar wil je toch de logistiek in? Met de juiste motivatie en instelling mag je, in overleg, een diploma of certificaat halen voor een baan in de logistiek. Zo stomen wij je klaar voor jouw toekomst. Wij bieden cursussen aan voor: heftruck, VCA, hoogwerker, rijbewijs B, BE, C, CE, reachtruck, zijlader, arbo trainingen, BHV en meer!

En staan altijd voor je klaar

Voor iedereen die aan het werk gaat is het prettig om een aanspreekpunt te hebben. Iemand waar je terecht kunt met een vraag, opmerking en probleem. Frank en Esther staan altijd voor je klaar. We nemen je bij de hand en begeleiden je persoonlijk. Dat doen we niet alleen op de werkvloer, maar ook als er problemen zijn thuis. We helpen je met eventuele financiële en administratieve problemen. Als er contact met een bewindvoerder nodig is, nemen we dat mee en gaan we het samen aan. Door samen aan de slag te gaan met wie jij als persoon bent en alles wat erachter zit, ontstaat er rust. En met rust komt er ruimte voor werkplezier. Wie wil er nu geen plezier in zijn werk hebben? Wij helpen jou graag verder.