Ben jij op zoek naar logistiek of transport medewerkers? Krijg jij van jouw uitzendbureau niet de juiste mensen? Passen nieuwe medewerkers niet goed binnen jouw bedrijf? Hebben ze niet de juiste kennis? Of komen ze na een week ineens niet meer opdagen? Dan kunnen wij jou helpen.

De juiste match

Future for People is hét uitzendbureau in Zuidoost Brabant (Helmond) op het gebied van logistiek en transport. Aan het roer staan Frank van Liempt en Esther Trompert. Frank heeft meer dan 24 jaar werkervaring in de transport en logistiek. Hij maakt voor jou de juiste match. Zo krijg je de juiste logistiek medewerkers op de juiste plek. Wij begeleiden vanuit onze ervaring al onze medewerkers persoonlijk. Zijn er doorgroeikansen? Wij zorgen voor scholing. Loopt het thuis niet lekker? Wij gaan in gesprek. Future for People is meer dan een uitzendbureau, wij bieden toekomstperspectief.

Future for People geeft mensen een toekomst

Wij zien veel mensen die graag willen werken, maar de kans (nog) niet hebben gekregen. Future for People investeert in deze mensen. Samen bewandelen we de weg naar succes en een carrière voor de lange termijn. Met de juiste begeleiding en opleiding ontwikkelen gemotiveerde mensen zich tot sterke en goed geschoolde kandidaten. Door mee te denken en te helpen, ook buiten werktijd, houden wij onze medewerkers happy. En dat betaalt zich terug in tevreden en betrokken werknemers in jouw bedrijf.