Heftruckchauffeur gezocht

Ben je op zoek naar een vacature voor heftruckchauffeur? Dan ben je naar het juiste adres gekomen. Want bij Future for People hebben wij meerdere vacatures voor jou. Houd jij er van je stuurmanskunsten te tonen? En ben je gek op blinkende voertuigen? Dan hebben wij wat je zoekt! Er komen regelmatig nieuwe vacatures op onze vacaturesite voorbij. Houd deze dus in de gaten voor de laatste vacatures voor een heftruckchauffeur.

Vacature heftruckchauffeur met dubbele lepels

Bijvoorbeeld de vacature heftruckchauffeur met dubbele lepels, bij een palletbedrijf. De vacature is duidelijk: je gaat op een heftruck rijden. Een blinkende heftruck, welteverstaan. En daar krijg je nog een goed salaris bij ook. Heb jij ervaring op de heftruck, ben je 40 uur in de week beschikbaar en ben je goed in communicatie? Dan ben jij klaar om te solliciteren!

Solliciteer direct

 

Vacature Heftruckchauffeur

Is lepeltje-lepeltje iets voor jou?

Dan is deze vacature in Eersel de vacature voor jou. Bij een bedrijf waar de voertaal Nederlands, Duits, Engels en misschien zelfs Kempisch is, kun jij dagelijks enorme hoeveelheden bier verplaatsen. Ben jij flexibel, bereid om 40 uur per week te werken, word je enthousiast van ploegendiensten en, zeker niet onbelangrijk, heb jij ervaring als heftruckchauffeur? Dan ben jij wie wij zoeken. Wat wij te bieden hebben? Een goed salaris, goede sfeer op de werkvloer, goede arbeidsvoorwaarden en nog veel meer. Solliciteer direct, en wie weet rij jij binnenkort bij ons rond.

Solliciteer direct

Heb je een vacature voor heftruckchauffeur

Future for People zet zich niet alleen in voor de werknemer, maar ook voor de werkgever. Heb jij als bedrijf bijvoorbeeld een vacature voor een heftruckchauffeur? Dan kunnen wij jou helpen goed personeel te vinden. Zo kun je bij ons je vacature aanmelden om zo nieuw personeel te vinden. Maar we kunnen je ook uit de brand helpen met uitzendkrachten. Zo kan jouw bedrijf in tijden van piekdrukte tijdelijk extra personeel krijgen.

Wij nemen jouw zorgen uit handen

Wij helpen je niet alleen nieuw (of tijdelijk) personeel te vinden, wij zorgen ook voor de begeleiding van het personeel. Jij kan je dus gewoon bezig houden met het bedrijf zonder teveel om te hoeven kijken naar hoe de nieuwe kracht het doet. Daarnaast kunnen wij ook zorgen voor de opleiding van het personeel. Zo weet je zeker dat jouw personeel aan alle eisen voldoet. Wel zo prettig natuurlijk.

Dit doen wij voor werkgevers Contact opnemen