Opleiden van professionele medewerkers in de logistiek en transport

De schaarste in personeel in de logistiek neemt naar verwachting de komende jaren alleen maar toe. Dit zorgt ervoor dat het belang van het opleiden van werknemers steeds belangrijker wordt. Future for People neemt hier het voortouw in en leidt mensen op tot goed geschoolde logistieke krachten. Wij creëren de toekomstige logistieke medewerkers!

 

Onze trainingen en cursussen

Wij leiden mensen op in de transport en logistiek om zo gecertificeerde kandidaten te plaatsen bij onze opdrachtgevers. Dit voor een langdurige relatie. Met de juiste motivatie en instelling mag de kandidaat, in overleg, een diploma/certificaat halen voor een baan in de logistiek.

Wij bieden basiscursussen en/of herhalingscursussen aan voor:

* Heftruck  * VCA * Hoogwerker
* Reachtruck * Code 95 * Veilig werken met bovenloopkraan
* Zijlader * BHV * Rijbewijs B, BE, C, CE
* EPT * Arbo trainingen

 

Leren op locatie

Een aantal van deze opleidingen kunnen ook op locatie gegeven worden. Wat als voordeel heeft dat de kandidaat ook écht leert te werken met de materialen waar hij dagelijks mee te maken krijgt. Future for People is een organisatie die wil laten zien dat een kwaliteit in de mens leidt tot succes. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Trainer Frank

Frank is altijd zelf heftruckchauffeur geweest, dus hij weet hoe het is om op de heftruck te werken. Om te zorgen dat Future for People kwaliteit van de bovenste plank blijft leveren, volgde Frank de opleiding Train de Trainer. Hiermee is Frank gecertificeerd om zelf heftruckchauffeurs op te leiden. Zo tilt Frank persoonlijk het niveau van onze medewerkers naar een hoger niveau!