Uitzenden

Veel bedrijven hebben door het jaar heen te maken met piekdrukte of onderbezetting vanwege vakantie of ziekte. Het is kostentechnisch niet interessant om hier structureel mensen voor op de loonlijst te zetten. De oplossing? Flexibel inhuren van krachten op tijdelijke basis. Dat sluit beter aan bij de bedrijfsomstandigheden. Flexwerkers bieden een uitkomst en geven je maximale flexibiliteit tegenover een minimaal risico. Hiermee nemen wij voor onze opdrachtgevers een zorg uit handen. Wij kijken graag naar jouw wensen die het beste aansluiten bij jouw organisatie.

 

Investeer jij in de logistieke medewerkers van morgen?

We plaatsen niet zomaar mensen. We kijken écht naar de persoon zelf. Naar zijn/haar kwaliteiten en de motivatie. We zetten daar een opdrachtgever naast die matcht met vraag en behoefte. We gaan altijd voor langdurige uitzending en dat vergt tijd, energie en een persoonlijke aanpak voor en na de matching. Iedereen is welkom bij Future for People. Met of zonder ervaring in de logistieke branche. Iemand is of wordt namelijk een logistieke kracht voor de toekomst.

 

Een persoonlijke aanpak

We hebben met iedere kandidaat een persoonlijk gesprek. Hierin bespreken we niet alleen kwaliteiten en ervaringen, maar juist ook wensen, interesses, dromen en kansen voor de kandidaat zelf. Wie ben je en wat wil je nu eigenlijk? We leren de kandidaat kennen zodat we ook écht weten wie er het beste bij de opdrachtgever past.

 

Aan de hand meenemen

We spelen goed in op de behoefte van de kandidaat én opdrachtgever. Hierbij brengen we goed in kaart welke hulp en begeleiding nodig is om de kwaliteiten van de kandidaat goed te benutten. We bieden een luisterend oor, zoeken de oplossing voor een probleem of geven juist de ruimte als het goed gaat. Dit doen we voor ieder van onze medewerkers. We nemen hiermee een zorg uit handen voor onze opdrachtgever. Speelt er iets? Dan pakken wij het op en gaan ermee aan de slag.

 

Voordelen van het werken met uitzendkrachten

  • Als opdrachtgever hoef je geen tijd en geld te besteden aan werving en selectie. Wij doen dat op basis van jouw wensen.
  • De kandidaat wordt door Future for People begeleid en, indien gewenst, opgeleid.
  • Wij nemen het wettelijke werkgeverschap over en de daarbij horende risico’s, zoals ziekte en/of ontslag. Wij zorgen voor alles rondom de salarisadministratie. Het enige dat je hoeft te doen is in een online portal controleren of de kandidaat het juiste aantal gewerkte uren doorgeeft, zodat wij die verder kunnen verwerken. Je eventuele vragen kun je altijd direct stellen aan de helpdesk achter deze online portal.
  • Met onze flexibiliteit gaan we mee met de hoogtij en laagtij van jou als opdrachtgever. Je huurt een kandidaat in wanneer je werk hebt en zodra het rustiger is, schaal je weer af en zit je nergens aan vast.
  • Future For People is op de hoogte van wat er speelt in de markt, heeft toegang tot een heel groot bestand aan kandidaten en kan hierin ontzettend snel schakelen. Zo vindt je altijd een kandidaat die bij jou en de opdracht past.