Uitzendbureau logistiek

Op zoek naar een uitzendbureau in de logistiek? Soms kan het lastig zijn om zelf met de juiste bedrijven of met de juiste werknemers in contact te komen. Bij Future for People helpen wij jou aan een nieuwe baan of een nieuwe medewerker in de logistiek en transport.

Uitzendbureau logistiek in Helmond

Wij zijn een uitzendbureau voor logistiek en transport in Helmond. Bij ons kan niet alleen terecht voor verschillende vacatures binnen de logistiek en transport, wij helpen je ook met

Wil jij graag aan de slag in de logistiek en heb je hulp nodig bij het zoeken van de ideale baan? Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op, dan helpen wij jou aan een leuke baan in de transport

Bekijk de vacatures

Uitzendbureau logistiek

 

Personeel gezocht?

Ben je als bedrijf op zoek naar nieuw personeel? Tijdens bepaalde drukke periodes in het jaar of wanneer je te maken krijgt met onderbezetting kan het inzetten van flexibele medewerkers een goede oplossing zijn. Wij bespreken graag met jou de wensen van jouw bedrijf zodat we passend personeel kunnen vinden.

Neem contact met ons op of meld een vacature aan, dan helpen wij jou bij het vinden van nieuw personeel in de logistiek!

Vacature aanmelden

Contact opnemen