Geplaatst door & opgeslagen onder Algemeen.

We horen het vaak van bedrijven binnen de sector Transport & Logistiek: dat het zo moeilijk is om aan goed personeel te komen. Goede mensen vinden kán inderdaad lastig zijn, maar het kan gelukkig ook een stuk simpeler. Wij verkeren namelijk in de luxepositie dat we genoeg kandidaten, zoals uitstekende heftruckchauffeurs, hebben die zitten te springen om een leuke baan!

Heb jij goede werknemers in de sector Transport en Logistiek nodig? Dan geven we je vijf goede redenen om contact met ons op te nemen!

 

1. Wij hebben de mensen

We schreven het hierboven al: we hebben mensen beschikbaar. Geen mensen met een productiefoutje, maar uitstekende werknemers. Jonge talenten maar ook ervaren rotten. Bijvoorbeeld heftruckchauffeurs, die even goed met hun transportmiddel overweg kunnen als Max Verstappen met zijn Red Bull RB15.

 

2. Mensen werken graag (en voor) met Future for People

Waarom wij wél aan goede mensen kunnen komen, terwijl er nauwelijks op de vacatures van branchegenoten wordt gereageerd? Omdat onze kandidaten graag voor ons werken. Dat is niet bedoeld als Wij van WC Eend-borstklopperij, maar het is zoals het is. Lees anders maar eens wat ervaringen op onze site. Of lees wat kandidaat Frits over ons te zeggen heeft.
Oh, niet alleen kandidaten zijn blij met ons. Ook onze opdrachtgevers reiken ruimhartig schouderklopjes (persoonlijk dan wel digitaal) uit.

 

3. We zijn prima voorbereid op de WAB

Misschien heb je er al van gehoord: per 1 januari 2020 wordt de wet arbeidsmarkt in balans (WAB) van kracht. In een notendop: werknemers met een vast contract hebben vaak betere arbeidsvoorwaarden en meer rechten dan flexibele werknemers. De regering wil deze kloof tussen vaste contracten en flexibele contracten kleiner maken. Daarom krijgen oproepkrachten en payrollwerknemers meer zekerheid. Ook wordt het voor werkgevers aantrekkelijker om een vast contract aan te bieden. Meer info lees je hier.
Door de WAB verandert er nogal wat voor jou, als werkgever. Maar met een goede voorbereiding is de impact gelukkig te overzien. Bij Future for People zijn we prima voorbereid op de WAB, en onze kennis delen we graag met jou.

En ondanks de WAB kunnen we ook na 1 januari 2020 nog steeds gunstige tarieven garanderen. Wij durven wel van onszelf te zeggen dat we goed inspelen op de WAB. Bij Future for People laten we ons door de WAB niet van de wab brengen!

 

4. Wij kennen de markt als geen ander

Bij Future aan People zit meer dan 25 jaar ervaring binnen de branche Transport en Logistiek aan boord. En al die ervaring hebben we meegenomen naar Future for People. We weten wat werkgevers willen, hoe we kandidaten moeten vinden en houden en kennen de relevante wet- en regelgeving zonder te hoeven googlen. Geen logistiek- of transportgerelateerd personeelsvraagstuk is ons te groot!

 

5. We kiezen de beste weg, niet altijd de traditionele

We zullen er niet omheen draaien: de uitzendmarkt is nogal vastgeroest. We weten uit ervaring dat medewerkers van uitzendbureaus een cv dikwijls door de shredder halen als dat cv niet direct aanspreekt. Jammer, want zo laat je heel wat liggen. Wij nemen de tijd om ons werkelijk te verdiepen in de (potentiële) kandidaten uit ons netwerk. Wat drijft ze, bij welk type bedrijf komen ze het beste tot hun recht en wat is hun intrinsieke motivatie? Pas als we het hele verhaal kennen, besluiten we of – en waar – we iemand aanbieden. En ook ná plaatsing blijven we intensief contact houden. Die aanpak loont, neem dat maar van ons aan!

Wil je weten of en hoe Future for People jou(w bedrijf) kan helpen? Bel ons: 0492-236001.

 

Terug naar overzicht