Uitzendbureau transport

Ben je op zoek naar werk in de transport sector? Kom dan naar Future for People. Wij zijn hét uitzendbureau in de transport- en logistiek sector. Wij hebben verschillende leuke vacatures voor je klaarstaan, dus kijk snel of er iets voor jou bij zit.

Vanuit ons uitzendbureau transport naar de kroeg

Hoe lijkt het je om onder werktijd de kroeg in te gaan? Bij Future for People kan het! Met de functie van vrachtwagenchauffeur voor een horecagroothandel in Helmond kom jij dagelijks in de kroeg. Jij zorgt er voor dat de kroeg, het eetcafé, de sportkantine en de restaurants op tijd hun bestellingen binnenkrijgen. En doe je dit werk goed? Dan kom je in aanmerking voor een vaste aanstelling. Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Kijk dan snel wat deze vacature nog meer te bieden heeft.

Vrachtwagenchauffeur voor horecagroothandel Helmond

Combichauffeurs (CE) gezocht

Ben je in het bezit van je CE rijbewijs, dan is de vacature voor fulltime CE-Chauffeur bij een gezond bedrijf misschien iets voor jou. Als je weet van aanpakken, geen last van heimwee hebt en je jezelf goed kan oriënteren op Nederlandse én Duitse wegen, dan is deze functie jou op het lijf geschreven.

CE-Chauffeur in Nederland (en Duisburg)

Ook voor logistiek het juiste adres

Future for People richt zich als uitzendbureau op de transport sector, maar ook op de logistiek sector. Je kunt bij ons bijvoorbeeld ook terecht als je op zoek bent naar een vacature als heftruckchauffeur, reachtruckchauffeur of als medewerker intern transport. Kortom, je kunt bij ons voor elke vacature op logistiek gebied terecht. Wij zijn er van overtuigd dat iedereen talenten heeft, en zullen dus ook ons best doen om jouw talenten bij de juiste functie te vinden. Zo zorgen wij er voor dat jij elke dag met plezier naar je werk gaat.

Bekijk hier alle vacature

Future for People: ook voor de werkgever

Future for People probeert als uitzendbureau in de transport sector altijd op zoek te gaan naar het juiste personeel bij het juiste bedrijf. Dit doen wij door ­goed personeel te zoeken, maar ook door leuke, passende bedrijven aan ons portfolio toe te voegen. Ben je als bedrijf op zoek naar specifiek personeel via ons uitzendbureau in de transport- en logistiek? Meld dan nu je vacature aan via onderstaande knop.

De juiste heftruckchauffeur voor elke klus

Ook als je als werkgever op zoek bent naar een heftruckchauffeur zit je bij Future for People aan het juiste adres. Wij werken met een breed werknemersbestand als het aankomt op logistieke functies. Daarnaast kunnen wij werknemers de juiste opleiding bieden zodat deze aansluiten op jouw wensen. Meld dus zeker jouw vacature aan.

Aanmelden nieuwe vacature

Contact opnemen