Vacature Heftruckchauffeur

Geplaatst door & opgeslagen onder Logistiek, Transport.

Bij Future for People werven we voor heel diverse bedrijven binnen de sector Transport & Logistiek. En voor veel van die bedrijven zijn we op zoek naar goede heftruckchauffeurs. Ben jij één met de heftruck, zoek je een nieuwe werkomgeving die je energie geeft en wil je werken voor een werkgever die in je gelooft en investeert? Neem dan contact op met Future for People, dé opstap naar de betere bestuurdersfuncties!

 

Waarom Future for People?

 

Waarom zou je als talentvolle dan wel ervaren heftruckchauffeur via Future for People willen werken? Daar zijn heel wat redenen voor te bedenken. We zullen er vijf geven:

 

  • Wij werven en werken voor een groot aantal heel diverse bedrijven in Brabant en Limburg. Kom je bij ons binnen, dan bepalen we samen waar jij het beste uit de verf komt en het meeste plezier in je werk zult hebben.
  • Doe je je werk goed? Dan nemen onze opdrachtgevers je dikwijls direct in dienst. Als je dat tenminste wilt, want sommige kandidaten werken zó graag voor ons, dat ze niet meer weg willen. Zoals Frits
  • We kennen de markt. Zelfs als we je niet meteen kunnen linken aan een passend bedrijf, is de kans groot dat we je via ons enorme netwerk snel op de juiste plaats neer kunnen zetten.
  • We investeren in onze mensen. Als jij goed voor ons bent, zijn wij goed voor jou. Heb je een training of cursus nodig om boven jezelf uit te stijgen? Bij ons kan dat.
  • Heftruckchauffeur is een verantwoordelijke en belangrijke baan. Hoewel de heftruck het zwaarste spierballenwerk doet, moet je soms zelf ook stevig aanpoten. Bij Future for People weten we dat als geen ander. En we belonen dat met een uitstekend salaris.

 

Ben je enthousiast om je loopbaan naar een hoger niveau te tillen? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op! Je vindt onze contactgegevens hier.

 

 

 

 

Terug naar overzicht