Werk in Helmond

Zoek je werk in Helmond? Wanneer jouw passie ligt bij de transport en logistiek maken we graag kennis met je! Bij Future for People werken we samen aan jouw toekomst in de transport of logistiek. Wij zijn een uitzendbureau in Helmond die graag jouw ideale baan vind!

Vacatures in Helmond

Bij Future for People vind je vacatures in de omgeving van Eindhoven en/of Helmond. Wij zijn altijd op zoek naar talent en kijken graag samen met jou naar een baan die bij jou past. Je hebt bij ons de mogelijkheid om een opleiding te volgen, zodat je daarna vol kennis aan de slag kan gaan bij een bedrijf. Zo bieden wij cursussen aan voor:

  • Heftruck
  • Zijlader
  • BHV
  • Rijbewijs B BE C en CE

Bekijk alle opleidingen

Coaching voor jou

Ook wanneer je al een baan gevonden hebt, staan wij altijd voor je klaar. Bij Future for People vind je een aanspreekpunt waar je altijd terecht kan. Wij begeleiden je als jobcoach tijdens het gehele proces en helpen je met eventuele financiƫle problemen. Ook wanneer je wilt re-integreren binnen de transport en logistiek, helpen wij je graag verder.

Bekijk de vacatures

Meer over coaching

Voor werkzoekenden en werkgevers

Niet alleen werknemers die op zoek zijn naar een baan zijn bij ons van harte welkom, wij zoeken ook regelmatig bedrijven die op zoek zijn naar nieuw personeel. Samen kijken wij naar de geschikte kandidaat die met veel plezier voor jou aan de slag kan. Heb jij vacatures in de transport en logistiek en zoek je hiervoor nog enthousiaste medewerkers? Neem contact op!

Vacature aanmelden

Werk in Helmond

 

Contact opnemen