Geplaatst door & opgeslagen onder Algemeen, Future for People.

We hebben fantastisch nieuws om te delen! Future for People, dé uitzendspecialist in de logistiek en transport, heeft een sprong voorwaarts gemaakt. Vanaf vandaag zijn we te vinden op onze gloednieuwe locatie: Kanaaldijk Zuid West 9a in Helmond!
Onze nieuwe locatie, tegenover de iconische Cacaofabriek en langs het Kanaal van Helmond, is opvallend en centraal gelegen.

Waarom is de juiste plek zo belangrijk? We weten al jaren dat magie echt begint als je werkt op een fijne werkplek, we plaatsen niet voor niets kandidaten bij bedrijven waarvan wij denken dat het een echte match is. En wij hebben nu ook een plek gevonden die perfect bij ons past.

De verhuizing zorgt ervoor dat wij nog centraler werken in ons werkgebied. Hierdoor kunnen zowel bedrijven als kandidaten ons beter vinden, en kunnen wij de juiste logistiek en transport medewerkers op de juiste plek krijgen. Door ons te vestigen in het hart van Helmond, hebben we directe toegang tot de kloppende logistieke aderen van Zuidoost Brabant, waardoor we onze klanten en kandidaten nog beter kunnen bedienen. We willen bedrijven helpen bloeien en groeien, en we weten dat dit begint met het vinden van de perfecte match.

Kom eens langs en breng een bezoek aan ons nieuwe kantoor. Samen kunnen we bouwen aan een toekomst vol mogelijkheden, samenwerkingen en succes!
Neem contact met ons op voor een afspraak.

 

Terug naar overzicht