Geplaatst door & opgeslagen onder Kandidaten.

Robert Szyszynski woont sinds 2014 in Nederland. Zijn eerste jaren hier waren behoor­lijk uitdagend. Hij wilde graag werken, maar erg soepel was de samenwerking met andere uitzendbureaus niet altijd. “Toen ik nog voor een ander uitzendbureau werkte en een keer ziek was, ging meteen de telefoon: wanneer kom je weer? En ze beloofden me een vast con­tract als ik hard zou werken. Geloof me: ik werk­te keihard, maar altijd moest ik er na twee jaar uit. Ik voelde me niet bepaald gewaardeerd:’

Dankzij Future for People ging ik van een nummer naar een persoon.

Na de zoveelste teleurstelling kwam Robert in aanraking met Future for People. “Ik merkte me­teen dat zij het anders deden. Van een nummer werd ik ineens een persoon. Frank en Esther wa­ren geïnteresseerd in mijn verhaal. Ze gaven me vertrouwen. En niet alleen dat: toen mijn auto kapot was, leenden ze me geld om de reparatie te kunnen betalen. Zo kon ik nog steeds naar mijn werk, anders zou ik mijn baan kwijtraken’; vertelt hij.

Robert werkt al een hele tijd bij Refresco in Maarheeze. Daar voelt hij zich helemaal thuis. “Ik ben lijnchauffeur en heb fijne collega’s. Eens in de zoveel tijd komt Frank op bedrijfsbezoek. Er wer­ken daar meer mensen via Future for People en Frank maakt met iedereen een praatje. Ook vraagt hij steeds hoe het met mij gaat en of ik ondersteu­ning nodig heb. Dat vind ik mooi, die persoonlijke aandacht. Frank komt zijn afspraken na. Hij geeft me vertrouwen en maakt alles bespreekbaar. En als het nodig is, staat hij dag en nacht voor me klaar:’

Sinds afgelopen 1 september heeft Robert einde­lijk wat hij al zo lang wilde: een vast contract. En een toekomst, binnen een mooi bedrijf dat zijn kwaliteiten waardeert. En dat is precies de missie van Future for People.
Wil jij ook via Future for people aan de slag? Bekijk onze vacature-pagina.

 

Terug naar overzicht