Geplaatst door & opgeslagen onder Future for People, Personeel.

“De afgelopen weken was de gemiddelde leeftijd binnen Future for People nóg iets lager dan normaal. De talentvolle, twintigjarige studente HRM Iris van Hoof liep namelijk even stage bij ons en het waren twee fantastische weken. Iris blikt terug.

“Ik woon in Mariahout en studeer Human Resources Management aan de Avans Academie in Den Bosch. Pas heb ik twee weken stage gelopen bij Future for People, om in beeld te krijgen wat het werk van een recruiter inhoudt. Ik mocht meekijken naar de verschillende werkzaamheden van Frank en Esther binnen hun bedrijf.”

“Dat was leerzaam. Ik heb meer inzicht gekregen in waar je op moet letten wanneer je op zoek gaat naar een cv, en wat verder belangrijk is in de traject. Ook over de stappen daarna, zoals het uitnodigen van een kandidaat, heb ik veel geleerd. Ten slotte heb ik ontdekt hoe belangrijk het is om de juiste gesprekstechnieken te gebruiken tijdens zo’n gesprek. Zo kun je heel wat meer te weten komen over een kandidaat.”

“Het was een korte tijd, maar ik ben toch heel wat wijzer geworden. Over mezelf, maar ook over het werk van een recruiter. Ik wil Future for People bedanken. Het is een klein en vertrouwd bedrijf en zien altijd het goede in de mens. Dat is een mooie instelling.””

 

Terug naar overzicht