Geplaatst door & opgeslagen onder Kandidaten.

Veel mensen denken bij het horen van de bijnaam ‘The Iron Lady’ aan de Britse oud-premier Margaret Thatcher, maar Patries kan er ook wat van! Deze powervrouw begon afgelopen september, via ons, bij Dameco plating bv, een bedrijf in Veldhoven dat veel met metaal en staal werkt. Het duurde niet heel lang voor ze haar spreekwoordelijke draai er helemaal gevonden had.

Maar toen ze pas hoorde dat ze bij de directeur moest komen, liep ze met lood in de schoenen naar zijn kantoor. Ze was bang dat er geen werk meer voor haar was. Of dat ze misschien toch niet helemaal tevreden over haar waren.

Haar vrees bleek gelukkig ongegrond. De Dameco-eindbaas riep @patriesrovers op het matje om haar een aan te bieden. Daarvoor waren genoeg redenen: ze is – behalve in de coronateststraat gelukkig – altijd positief, betrokken, werkt zo hard als de betere rapper spreekt en offert soms zelfs vrijwillig een deel van haar pauze op om even iets af te maken. Dat laatste hoeft natuurlijk niet, maar haar drive is voortreffelijk. Patries zal niet rusten voordat haar werk klaar is.

“Dameco is een heel mooi bedrijf om voor te werken”, vindt Patries. “Mijn collega’s zijn vriendelijk, betrekken me overal bij en de directeur komt elke ochtend een praatje maken met iedereen. Dat heb ik nog nooit eerder meegemaakt.”

De goedlachse Patries heeft gelukkig ook nog wat mooie woorden voor ons in haar arsenaal. “Ik heb altijd met heel veel plezier voor Future For People gewerkt! Frank en Esther staan altijd voor je klaar. Ze zijn vriendelijk, betrokken en attent: ze zorgen voor een kerstpakket, een kaartje op mijn verjaardag en paaseitjes met Pasen. En ik ontvang mijn loon altijd op tijd, wat natuurlijk ook niet verkeerd is.”

Patries, je levert een knap staaltje werk. Van harte gefeliciteerd met je contract en veel geluk bij Dameco. Het waren zeven fantastische maanden!

 

Terug naar overzicht