Geplaatst door & opgeslagen onder Algemeen.

Over 2020 kunnen we een hoop lelijke dingen zeggen, maar dat doen we niet want Kerstmis is de tijd van vrede op aarde. Daarom blikken we aan de hand van vijf positieve punten terug op het jaar dat bijna ten einde is. Pak een kop warme chocolademelk, een dekentje (als je een vrouw bent), zet een kerstplaatje op en ga er maar eens goed voor zitten.

1) Het was een goed jaar

Nee, niet alles was goed in 2020. De Action ging dicht, dat virus maakte de sfeer er niet beter op en ook al die reclames voor Koning TOTO hadden van ons niet gehoeven. Maar verder ging het in 2020 best lekker met ons. We zijn, net als veel Nederlanders rond de feestdagen, een stukje gegroeid, hebben er mooie klanten bij gekregen en konden veel kandidaten aan een leuke baan helpen.

2) Nieuw vervoersmiddel

Het klinkt ideaal, thuiswerken aan de keukentafel met de kat op het toetsenbord, je partner tegenover je en de kids achter het behang. Maar een heftruck of vrachtwagen besturen gaat wat lastig vanuit je knusse huis; bij veel beroepen in de sector waarvoor wij werven moet je gewoon naar je werk komen. Om te zorgen dat onze mensen zonder eigen vervoersmiddel toch aan de slag kunnen, hebben we een (meestal) blinkende auto aangeschaft die ze kunnen gebruiken.

3) Een veilige werkomgeving

We prijzen ons gelukkig dat we Het Virus dit jaar buiten de deur hebben kunnen houden. En in goed overleg met onze opdrachtgevers konden we onze kandidaten een veilige werkomgeving bieden. Zo ging het leven en het werk voor hen gewoon door. Gelukkig maar, want er is dit jaar al genoeg veranderd.

4) Uitstekende respons op onze vacatures

Omdat er steeds meer rommel, zoals complottheorieën, op Facebook komt te staan, is het geen sinecure meer om daar gezien te worden. Gelukkig worden de vacatures die we op het gezellige sociale netwerk plaatsen wél erg goed gelezen – en ook door de mensen voor wie ze bestemd zijn. Daardoor kunnen we bijna alle vacatures snel invullen. We horen soms van onze Facebookfans dat ze onze teksten graag lezen, ook al zijn ze helemaal niet op zoek naar werk. Daar worden we blij van, en onze tekstschrijver ook.

5) En nog veel meer!

En dat is nog lang niet alles, maar we willen er geen longread van maken. Je hebt mogelijk nog meer dingen te doen. In het algemeen kunnen we zeggen dat 2020 ons, naast heel wat uitdagingen, veel moois heeft gebracht. En we zijn nog maar net begonnen. Met kerst gaat de voicemail er even op, maar daarna gaan we weer gas geven. Dat is nodig, want we hebben plannen genoeg. Zo gaan we op zoek naar een eigen hal waar we opleidingen kunnen gaan verzorgen en hebben we ook heel wat vacatures om in te vullen. Aan toekomstperspectief geen gebrek, bij Future for People!

Wij wensen jou en je naasten gezellige feestdagen en een heel normaal 2021!

Frank en Esther
Future for People

 

Terug naar overzicht