Geplaatst door & opgeslagen onder Kandidaten.

Hier staat-ie dan, in een zomers tenue: Niek. Deze foto geeft misschien de indruk dat hij van plan is in een bad met een niet al te heldere vloeistof te duiken, maar weinig is minder waar. Niek heeft net een kar met stalen en metalen materialen in een speciaal bad gestopt en hij staat op het punt om al dat moois er weer uit te halen. Pyjama’s aan, nog even een verhaaltje en dan op weg naar de volgende halte in het productieproces.

Niek werkt nu een half jaar bij @damecoplatingbv en het zou zomaar kunnen dat hij er over twaalf jaar gehuldigd wordt, als koperen jubilaris. Hij zit er namelijk uitstekend op zijn plek: “Ik heb een leuke en afwisselende baan. Het is echt geen lopendebandwerk; ik moet scherp blijven en goed nadenken. Dat houdt het voor mij uitdagend. Dameco is een hele fijne, betrokken werkgever. Het voelt als een warm bad.”

Ook over ons is Niek enthousiast (anders hadden we dit stukje natuurlijk nooit geplaatst). “Future for People stond voor me klaar toen ik ze nodig had. Ze hebben me écht vooruit geholpen.”

Dank je wel voor je warme woorden, Niek! We zijn blij dat je het zo goed naar je zin hebt en wensen je nog heel veel arbeidsvreugde bij Dameco.

 

Terug naar overzicht