Geplaatst door & opgeslagen onder Kandidaten.

Mitchell Adriaans is 25 en werkt sinds november 2020 via ons bij Refresco, de coolste drankenproducent van heel Maarheeze. En deze 25-jarige kanjer staat er altijd. Nooit is hij ziek, nooit klaagt hij, nooit staat hij stil. Voor hem is het blikje altijd halfvol: hij is positief als de gemiddelde Amsterdamse jongere die ging dansen met Janssen, werkt keihard, wil zich ontwikkelen, ziet werk en voert dat werk ook nog eens uit.

Mitch werkt in vijf ploegen: zes dagen werken en vier dagen vrij. Die verdeling vindt hij prima, omdat het hem veel vrije tijd geeft. Vrije tijd om dingen te doen die zo mogelijk nóg leuker zijn dan werken bij Refresco, al kunnen we ons daar zo een-twee-drie geen voorstelling van maken.

Mitch legt de lat torenhoog. Hij wil groeien en ook nog een logistieke opleiding volgen. En hij is nu zijn opleiding tot BHV’er aan het afronden. Nog even en hij kan net zo levensreddend optreden als zijn gespierde voornaamgenoot in rode zwembroek. Die hulpbehoevende blondines moet hij er alleen zelf even bij denken.

Over Future for People is Mitch erg tevreden. “Ik ben geen nummer en Frank en Esther behandelen me altijd correct. Het is allemaal lekker persoonlijk, ze regelen dingen snel en mijn salaris wordt keurig op tijd bijgeschreven. Alles is 100% in orde.”

Dank je wel voor je mooie woorden, Mitch! Wij zijn heel blij met jou!. Voor ons ben je de Kandidaat van de Maand.
Proost!

Wil jij ook een logistieke functie? Kijk hier

 

Terug naar overzicht