Geplaatst door & opgeslagen onder Kandidaten.

Een vrouw die weet wat ze wil, stressbestendig is, twee rechterhanden heeft en uitstekend kan manoeuvreren op de weg. Klinkt als te mooi om waar te zijn? Dan heb je nog niet kennisgemaakt met ons trotse teamlid Linda Rutjens. Daarom stellen we haar aan je voor.
Linda werkt bij Refresco Benelux in Maarheeze, een producent van onder meer frisdranken en energiedranken. En ze past bij dit bedrijf als een wetsuit, want ze blijft koel als een ijskoud blikje cola. En ze beschikt over een partij energie: het lijkt soms dat ze verslaafd is aan een drankje dat je volgens de slogan vleugels geeft. Dat laatste is overigens niet het geval.
Wel denken we dat Linda een beetje verslaafd is aan haar werk op de administratie (klik hier voor meer administratieve vacatures). Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Ze ontvangt chauffeurs die moeten laden en lossen en zorgt dat zij de juiste documenten hebben. Soms moet iemand even wachten wat leidt tot wat gemopper, maar daar rekent deze powervrouw resoluut mee af: na een babbeltje met deze ontwapenende dame breekt de zon spontaan door in de chauffeursharten.

Ook buiten werktijd is Linda een bezige bij. Ze maakt graag kilometers op de motor en voor het verbouwen van haar huis draait ze haar hand niet om. Sinds ze een tennisarm heeft, geldt dat ook letterlijk in afnemende mate. Maar die blessure staat haar zangkwaliteiten niet in de weg: ze kan minstens zo goed zingen als de gemiddelde Songfestival-deelnemer en dat gaat ze ongetwijfeld nog eens laten horen bij Refresco. Mogelijk is haar sound dan wat blikkerig, maar dat kan ook niet anders, met die miljoenen blikken drank in de hal.
Linda’s manager Frank Frenken is dolblij met zijn collega. “Ze werkt keihard, zit vol energie en is altijd enthousiast. Linda is een stoere vrouw, maar heeft wel een klein hartje. In de pauzes is ze ook een luisterend oor voor haar collega’s. Ook voor mij, trouwens: ik waardeer de gesprekken met haar heel erg. Ze is fantastisch. Deze nog lang niet grijze motormuis is geen stille muis, maar wel een ergonomische muis.”

Daarbij kunnen we ons alleen maar aansluiten. Andersom is Linda gelukkig ook blij met Future For People. “ , . Het voelt gewoon eigen, de communicatie is snel en open, ze betalen netjes op tijd en eventuele problemen tackelen ze meteen. Ik ben erg tevreden!”

Dat is geheel wederzijds. Dank je wel voor je inzet, Linda. Je bent een topper!

 

Terug naar overzicht