Momenteel geplaatst, Rene, junior Planner

Geplaatst door & opgeslagen onder .

Kandidaat Rene 1992 Regio Eindhoven   Persoonlijk profiel: Rene is een ondernemende, gemotiveerde en enthousiaste kandidaat die denkt en handelt vanuit een win win situatie. Hij omschrijft zichzelf als een betrouwbaar, resultaatgericht en sociaal vaardig persoon met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Door zijn drive en flexibele instelling krijgt hij belanghebbenden mee om het best mogelijke resultaat… Read more »

Fin, zeer ervaren C-chauffeur(niet beschikbaar)

Geplaatst door & opgeslagen onder .

kandidaat Fin 1964 Regio Helmond   Zeer ervaren bakwagen chauffeur die graag vroeg vertrekt in morgen en graag rond de avond weer thuis. Hij is een zeer betrouwbare chauffeur met een commercieel tintje en zeer klant gericht Hij is beschikbaar alleen heeft een opzeg termijn van 1 maand maar wil graag een nieuwe uitdaging.  … Read more »

Gerard, Ervaren C/CE chauffeur(niet beschikbaar)

Geplaatst door & opgeslagen onder .

Kandidaat Gerard Berlicum   Zeer ervaren C/CE chauffeur die altijd winkel distributie gereden heeft en goed is met rolcontainers. Heeft gereden voor serieuze bedrijven maar kan momenteel maar 8 uurtjes per dag werken. Het liefst staat hij vroeg op om vervolgens met 3 a 4 adressen een bepaalde richting op de gaan. Dit zou een… Read more »

Nieuwe kandidaten volgen

Geplaatst door & opgeslagen onder .

We proberen de kandidaten carrousel zoveel mogelijk up-to-date te houden we hebben wekelijk nieuwe aanvulling van Heftruck en reachtruckchauffeurs, BE chauffeurs, C/CE-chauffeur, magazijnmedewerkers enz   Je kunt je vacature altijd uploaden en wij nemen contact op.  

Momenteel geplaatst Donny, BE rijbewijs/heftruck chauffeur

Geplaatst door & opgeslagen onder .

Kandidaat Donny regio Veldhoven 1993   Jongen hardwerkende kandidaat die erg trouw is aan zijn baas. Heeft heftruck ervaring en BE rijbewijs en is per januari weer full-time beschikbaar. nu nog werkend bij zijn baas  die per januari iets anders gaat doen.   Mochten er interesse zijn dan horen wij het graag. CFRFv0065    

Toon Magazijn medewerker

Geplaatst door & opgeslagen onder .

kandidaat Toon 1961 Regio Eindhoven   Ervaren magazijn medewerker die het liefst heftruck rijd. Heeft allen rijbewijzen maar helaas zonder code 95. wil 30 tot 40 min rijden om op zijn werk te komen. sterke punten zijn: klantgericht nauwkeurigheid meedenkend en bereid tot een opleiding Neem gerust contact met ons op CFRFv0049

Momenteel geplaatst Bart, Heftruckchauffeur met ervaring

Geplaatst door & opgeslagen onder .

Kandidaat Bart 1980 uit regio Helmond   Ervaren heftruck die snel aan de slag kan. Werkt graag in teamverband en is een opgeruimd type man. kwaliteiten zoals hij dit zelf weergeeft: sociaal netjes en opgeruimd harde werker trouw Hij is per direct beschikbaar en werkt het liefst in dagdienst CFRFv0058

Aart momenteel niet beschikbaar

Geplaatst door & opgeslagen onder .

Kandidaat Aart 1964 uit regio Helmond   Deze man heeft veel ervaring als heftruckchauffeur en als B koerier. Het liefst gaat hij weer aan de slag als koerier in de dagdienst. Aart is een betrouwbare man. Je kunt er op bouwen; afspraak is afspraak. Als je deze man binnen haalt, weet je wat je in… Read more »

Momenteel geplaatst

Geplaatst door & opgeslagen onder .

Kandidaat Hans 1967 uit regio Helmond   Veel werkervaring als heftruckchauffeur ook met dubbele lepels en ook voor lange tijd als machinoperator gewerkt. Deze man wil heel graag werken, heeft altijd gewerkt en werkt helaas niet in de gaten. Hij zoekt een leuke baan als heftruckchauffeur binnen een straal van 20 km van Helmond. Ploegen… Read more »

Momenteel geplaatst

Geplaatst door & opgeslagen onder .

Kandidaat Tom 1962 uit regio Eersel   Zeer ervaren heftruck-, en reachtruckchauffeur met dubbele lepels. Volgens de regels en veiligheid werken staat hoog in het vaandel. Hij wil graag in ploegen werken. Hij heeft verschillende certificaten en diploma’s waaronder VCA, BHV, zijlader heftruck, smalle gang heftruck, opleiding leiding en coaching geven aan personeel, etc. Het… Read more »