Geplaatst door & opgeslagen onder Logistiek.

Zo ziet een vorkheftruck er uit in de meest optimale vorm. Maximale efficiency, minste kans op ongevallen. Beter is er niet. Althans volgens de ontwerpers van Linde.

Het Duitse heftruckmerk organiseert iedere twee jaar een eigen show, tien dagen lang, deze weken in Mannheim. Daar kunnen relaties kennis nemen van nieuwe technologie, verdeeld over vier thema’s: digitalisering, veiligheid, energie en automatische oplossingen – het laatste thema kwam dit jaar vooral van Dematic, dat nu ook net als Linde tot de Kion Group behoort. Want ook voor Linde is duidelijk, dat de heftruck ten opzichte van automatisch opslag- en transportsystemen terrein aan het verliezen is – al laten de verkoopcijfers nu nog een ander beeld zien. Extra reden om de heftruck in alle opzichten beter te laten presteren dan ooit tevoren.

LED verlichting – voor en achter
De ideale vorkheftruck uit de stal van Linde is – vanzelfsprekend – een elektrische truck in de Roadster versie. Dit model is herkenbaar aan de bouw met een bovenliggende neigcilinder, waarbij het zichtbelemmerende A-frame is weggelaten. Wel bestaat het dak uit een glasplaat voor beter zicht naar boven. Dit model is niet nieuw, wel zijn dat de diverse opties die zijn toegevoegd.

** Bron: Logistiek.nl **

 

 

Terug naar overzicht