Geplaatst door & opgeslagen onder Algemeen.

Vur welleke club bende gai? Over het antwoord op die bekende vraag hoeven wij van Future for People niet heel lang na te denken: tuurlijk voor Helmond Sport! En dus vinden we het logisch dat we Helmond Sport sponsoren.

Eerlijk is eerlijk: met een negentiende plaats in de Keuken Kampioen Divisie is er nog wel wat ruimte voor verbetering. Maar het zou te kort door de bocht zijn om alleen naar de stand op de ranglijst te kijken. Op andere vlakken blinkt Helmond Sport namelijk wél uit. Het is een goed georganiseerde, maatschappelijk betrokken club met karakter, een gezonde ambitie en toekomst. De sfeer is er altijd gemoedelijk, het clublied zit muzikaal uitstekend in elkaar en Loewy the Cat is vermoedelijk de leukste mascotte van het land.

Aanvallen over links

Frank van Liempt, onze eigenaar, heeft lang geleden nog in het shirt van Helmond Sport gevoetbald. Een YouTube-filmpje van zijn tien mooiste doelpunten kunnen we zo 1-2-3 helaas niet vinden, maar al deze zaken zorgen er wél voor dat we de club graag sponsoren. In de hoek van de west- en noordtribune prijkt ons logo op een opvallend bord. We hebben de spelers van Helmond Sport verzocht veel over de linkervleugel aan te vallen en vaak de achterlijn te halen, zodat ons reclamebord vaak in beeld komt.

Helmond Sport, veel succes!

 

Terug naar overzicht