Geplaatst door & opgeslagen onder Logistiek.

Om te zorgen dat Future for People kwaliteit van de bovenste plank blijft leveren, volgde Frank een Train de Trainer opleiding. Met zijn behaalde certificaat mag Frank nu zelf heftruckchauffeurs opleiden. Zo tilt Frank onze Future for People medewerkers persoonlijk naar een hoger niveau!

Bij Future for People draait alles om persoonlijke begeleiding. Om medewerkers zelf te kunnen opleiden tot heftruckchauffeur volgde eigenaar Frank van Liempt een ‘Train de Trainer’ opleiding. Hiermee kan hij niet alleen zijn eigen werknemers trainen in het rijden op een heftruck, maar ook voor het veilig besturen van een reachtruck of zijlader.

Aan de bak

Frank is altijd zelf heftruckchauffeur geweest, dus hij weet hoe het is om op de heftruck te werken. Tijdens de training, moest Frank ook zelf weer aan de bak. ‘Ik moest mijn oude skills weer opfrissen, zelf op de heftruck. Heerlijk!” Veilig rijden door een magazijn, stapelen van pallets, Frank moest laten zien dat hij het nog kon, zodat hij het anderen kan leren. Ik kan nu nieuwe medewerkers trainen hoe zij dit het beste kunnen doen bij opdrachtgevers.

Meer dan alleen training geven

Met zijn diploma op zak, gaat Frank meer doen dan alleen les geven. Frank: ‘Met de training kan ik meer dan alleen onze eigen mensen opleiden. Het helpt mij ook om zelf vorm te geven aan ons opleidingsbeleid.’ Bij Future for People staat opleiden centraal. ‘Wij leiden mensen op in de transport en logistiek om zo gecertificeerde kandidaten te plaatsen bij onze opdrachtgevers. Wij werken daarin anders dan andere uitzendbureaus. Wij vullen geen vacatures, maar leiden kandidaten op voor een langdurige toekomst in de logistiek. Met de juiste motivatie en instelling mag iedere kandidaat bij ons een diploma of certificaat halen voor een baan.’

 

Terug naar overzicht