Geplaatst door & opgeslagen onder Future for People.

Als uitzendbureau heeft Future for People een missie om niet alleen kandidaten te werven voor bedrijven. Maar wij, Frank van Liempt en Esther Trompert, zetten ons ook in voor de kandidaten die wij vertegenwoordigen.

Dit houdt in dat Future for People niet alleen kijkt naar de vaardigheden en ervaring van kandidaten, maar ook naar persoonlijke omstandigheden, carrière doelen en individuele behoeften.

“Wij gaan actief op zoek naar werk dat aansluit bij de talenten en wensen van de kandidaat, zodat ze niet alleen een baan vinden, maar ook een carrière waar ze blij van worden”, aldus Frank. “We bieden begeleiding en ondersteuning aan onze kandidaten bij het vinden van werk en helpen hen bij het ontwikkelen van vaardigheden om hun kansen op werk te vergroten”.

En ook na plaatsing van de kandidaat nemen wij de zorg uit handen voor de opdrachtgever. Zo verzorgen we onder andere salarisadministratie, ondernemen we actie als er zaken spelen zoals ziekte en geven werkkleding.

Kortom, Future for People is meer dan alleen een uitzendbureau. We zetten ons in voor het succes van kandidaten, en dat helpt om hun volledige potentieel te bereiken!

 

Terug naar overzicht