Geplaatst door & opgeslagen onder Kandidaten.

Blikvanger Jeffrey komt bij Flint uitstekend uit de verf.

 

Dit is Jeffrey, sinds kort lid van de Future for People-familie. Afgelopen november ging hij voor ons van start. Zijn eerste meters maakte hij bij een opdrachtgever in het midden van Brabant, maar Jeffrey had pech: wegens corona was er daar geen werk meer voor hem. Geen droomstart dus.

Gelukkig hoefde hij niet lang zonder werk te zitten. Flint Group in Helmond, een bedrijf dat drukinkt mengt voor internationale klanten, zat te springen om een gemotiveerde nieuwe collega. Nadat we Jeffrey voorstelden, was er al snel een klik. En hij kon al snel aan de slag. Dat gaat goed, vertelt hij. “De sfeer bij Flint is heel gemoedelijk. Iedereen is gelijk en krijgt kansen. De mensen van Flint luisteren echt naar hun medewerkers en staan open voor ideeën. We werken in een kleine ploeg, wat goed is voor het teamgevoel.”

In korte tijd heeft Jeffrey zijn eigen plekje al gevonden. “Ik ben verantwoordelijk voor het hele orderproces. Orders lezen, blikken vullen met de juiste drukinkt, afdichten en alles klaar zetten voor transport naar de klant. En als het moet, bouw ik de machine om, zodat er ook andere blikken onder kunnen. Heel divers dus!”

Flint is maar wát blij met hun nieuwe aanwinst. “We hebben Jeffrey leren kennen als een enthousiaste, vrolijke en hardwerkende collega die zich snel de werkzaamheden eigen heeft gemaakt. Hij zorgt ervoor dat zijn werkplek altijd netjes is en netjes wordt achtergelaten. Daarnaast vinden we het fijn dat hij met een frisse blik naar ons productieproces kijkt en met verbetervoorstellen komt. Maar we vinden het ook mooi om te zien dat hij zoveel plezier heeft in zijn werk. Zijn vrolijkheid is aanstekelijk en zorgt voor een positieve sfeer op de werkvloer.”

We zijn nog niet klaar met alle lovende woorden. Jeffrey wilde namelijk ook nog iets zeggen over ons. “Frank en Esther gaven me een warm welkom. Ze accepteerden me meteen en luisterden écht toen ik vertelde wat ik zocht. Zonder Future for People had ik deze baan niet gevonden. Ik hoop hier nog een hele tijd te werken. Als het kan tot mijn pensioen.”

Jeffrey, we hopen nog lang van jouw aanstekelijke vrolijkheid en energie te mogen genieten!

Wij zijn blij met jou!

 

 

Wil jij ook via ons aan de slag? Kijk dan eens op onze vacature pagina.

 

Terug naar overzicht