Future for People Bemiddeling
2019052-FfP_Logo


Werken voor Future for People

Hey, leuk dat je meer informatie over ons wil lezen. Wij zijn Frank en Esther van Future for People en hebben een uitzendbureau gespecialiseerd op het gebied van logistiek, transport en productie.
Sinds de oprichting zijn wij druk in de weer met kennismaking met nieuwe (potentiële) kandidaten, plaatsingen en contact onderhouden met alle mensen die werkzaam zijn via Future for People.

Wordt jij onderdeel van ons team?

Google reviews

5/5
Nog nooit eerder zo fijne samenwerking met een uitzendbureau gehad als bij future for people het contact tussen werkgever en werknemer is heel goed geregeld ook voor wijzigingen of vragen hoef je maar te bellen of een bericht te sturen en je krijgt het perfect tot in detail uitgelegd.

 
Frank heeft er voor gezorgd dat ik mijn oude baan terug heb. Ben hem hier zeer dankbaar voor. Op naar een mooie toekomst. En Esther is er altijd optijd bij qua uren en betaling. Dit uitzendbureau verdient 5 sterren.


een maand geleden
Future for People is een erg fijn bedrijf, die óók goed meedenkt met je persoonlijke situatie. Zij laten je niet zomaar vallen en luisteren écht naar jouw wensen wat jij wil!
 
 
 
 
 
 
het uitzendbureau waar je geen nummer bent maar als persoon wordt behandeld op weg naar werk en voor alles persoonlijke begeleiding naar oplossingen. groetjes gerard van weert
 
 
 
 
 

Direct naar actuele vacatures van Future for People


Wie zijn wij?

Future for People investeert in jouw. Samen bewandelen we de weg naar succes en een carrière voor de lange termijn. Met de juiste begeleiding en opleiding of certificaten zorgen we dat jij een sterke en goed geschoolde medewerker wordt. Door mee te denken en te helpen, ook buiten werktijd, houden wij contact met ons team.

Ben jij benieuwd naar onze werkwijze? Laat dan je gegevens achter via onderstaande knop en wij nemen contact met je op. Tijdens een kennismaking horen we dan graag wie jij bent. Wat jij graag doet. En wat jij zoekt in een werkgever. Vanuit daar maken wij de juiste match en wordt jij ook onderdeel van het Future for People-team!

Ervaringen vanuit ons team

Debby

“Ik wilde maar 1 ding en dat was vrachtwagen chauffeuse worden. Mijn overtuiging was sterk en ik mocht als orderpickster aan de slag. Ik heb mijn inzet en kwaliteiten laten zien en na een tijd was het zover. Ik mocht de vrachtwagen op! Ik heb mijn beste beentje voorgezet en nu werk ik met heel veel plezier, hoog en droog op de plek waar ik graag wilde zitten: in mijn cabine, op de weg… ”

Frits

“Ik ontdekte op een zondag Future for People. Ik heb ze meteen gemaild met de vraag wat ze voor mij konden betekenen. Een paar dagen later zat ik met Frank om de tafel. Het klikte meteen en hij begreep me. Frank maakte mijn cv in orde en bracht me in contact met een frisdrankenproducent in Cranendonck, die een chauffeur zocht. Na een proefrit was ik aangenomen en kon ik snel beginnen.”

Hoe kunnen wij jou helpen?

Wij werken onder andere voor...

Dit vinden wij belangrijk

Kom je een keer langs?