Werken via Future for People

Ben jij op zoek naar logistiek of transport medewerkers? Krijg jij van jouw uitzendbureau niet de juiste mensen? Passen nieuwe medewerkers niet goed binnen jouw bedrijf? Hebben ze niet de juiste kennis? Of komen ze na een week ineens niet meer opdagen? Dan kunnen wij jou helpen.

Ervaringen van andere werknemers

Debby

“Ik wilde maar 1 ding en dat was vrachtwagen chauffeuse worden. Mijn overtuiging was sterk en ik mocht als orderpickster aan de slag. Ik heb mijn inzet en kwaliteiten laten zien en na een tijd was het zover. Ik mocht de vrachtwagen op! Ik heb mijn beste beentje voorgezet en nu werk ik met heel veel plezier, hoog en droog op de plek waar ik graag wilde zitten: in mijn cabine, op de weg… ”

Frits

“Ik ontdekte op een zondag Future for People. Ik heb ze meteen gemaild met de vraag wat ze voor mij konden betekenen. Een paar dagen later zat ik met Frank om de tafel. Het klikte meteen en hij begreep me. Frank maakte mijn cv in orde en bracht me in contact met een frisdrankenproducent in Cranendonck, die een chauffeur zocht. Na een proefrit was ik aangenomen en kon ik snel beginnen.”

5/5

Future for People

Wij zien veel mensen die graag willen werken, maar de kans (nog) niet hebben gekregen. Future for People investeert in deze mensen. Samen bewandelen we de weg naar succes en een carrière voor de lange termijn. Met de juiste begeleiding en opleiding ontwikkelen gemotiveerde mensen zich tot sterke en goed geschoolde kandidaten. Door mee te denken en te helpen, ook buiten werktijd, houden wij onze medewerkers happy. En dat betaalt zich terug in tevreden en betrokken werknemers in jouw bedrijf.

Waarom Future for People?