Geplaatst door & opgeslagen onder Algemeen.

We zullen er niet omheen draaien: het gaat goed met Future for People. Zó goed, dat we zaten te springen om extra handjes. Die hebben we gelukkig gevonden! Met ingang van vandaag, 9 maart, komt accountmanager Jorn Bellemakers onze selectie versterken.

Met zijn 23 levensjaren haalt Jorn de gemiddelde leeftijd van Future for People flink naar beneden. Maar jong is in dit geval iets anders dan onervaren. “Ik werkte hiervoor als accountmanager bij Faber, een uitzendbureau dat actief is in de bouw- en schildersector. Ik zat bij Faber goed op mijn plek, maar was toe aan een nieuwe stap”, vertelt hij.

Nadenken

Die nieuwe stap is een transfer naar Future for People. Jorn: ,,Ik ken eigenaar Frank van Liempt goed. We denken over veel dingen hetzelfde; zijn twee handen op één buik. Ongeveer een half jaar geleden vertelde Frank dat hij versterking zocht. Toen ben ik gaan nadenken of het iets voor mij zou kunnen zijn.”

Gezien het feit dat we Jorn nu aan het voorstellen zijn als onze nieuwe medewerker, laat het antwoord op die vraag zich wel raden.

Frisse blik

Jorn zegt – ook niet heel verrassend – veel zin te hebben in zijn nieuwe baan. “Mijn belangrijkste taak is om ons klantenbestand te vergroten. Dat zie ik als een heel mooie uitdaging. Weliswaar heb ik nog geen ervaring binnen de sector Transport en Logistiek, maar die frisse blik kan ook een voordeel zijn voor Future for People. Ik kijk erg uit naar de samenwerking met collega’s en bestaande en nieuwe klanten, en om bij te dragen aan de gezonde groei van Future for People.”

Onze nieuwe aanwinst, die voetbalt in het tweede elftal van SV Brandevoort, begint uitgerust bij ons. De afgelopen week was hij in Oostenrijk op wintersport, waar hij zich ongetwijfeld in alle rust heeft voorbereid op de nieuwe stap in zijn loopbaan. Verstandig, want we hebben genoeg mooie uitdagingen waar Jorn zijn tanden in kan zetten.

Jorn, we wensen je heel veel succes en werkplezier bij Future for People! Dat we samen maar grote hoogtes mogen bereiken, net zoals je vorige week deed in de Oostenrijkse bergen.

 

Terug naar overzicht