Geplaatst door & opgeslagen onder Algemeen.

Niet al onze kandidaten zijn in bezit van eigen vervoer. Dat kán lastig zijn; als bijvoorbeeld verhuizer of heftruckchauffeur is thuiswerken niet altijd mogelijk. Om getalenteerde mensen zonder vervoer toch de kans te geven op een mooie baan bij een goede werkgever, heeft Future for People twee (nog) blinkende scooters aangeschaft.

“Vervoer is voor sommige mensen een probleem”, zegt Frank van Liempt van Future for People. “Het is gebeurd dat er een heel goede match was tussen kandidaat en opdrachtgever, maar dat de reisafstand de spelbreker was. Dat is erg zonde en daar wilden we een oplossing voor bedenken.”

Méér mensen kans op een mooie baan

Die oplossing is er nu. Frank: “Kandidaten voor wie het handig is, mogen tegen een kleine vergoeding een scooter van ons gebruiken. We hopen zo nóg meer mensen de kans te geven op een mooie baan, ook als die niet om de hoek is.”

De scooters zijn snel, maar ook weer niet té snel. Ook staat dit model bekend om de betrouwbaarheid. Een reden om te laat op het werk te verschijnen, hebben de mensen die de scooters gaan gebruiken dus zeker niet.

Proefrit

Natuurlijk heeft Frank zelf ook al een proefrit op de gemotoriseerde tweewielers gemaakt. “Het is dat ik een auto heb, anders was ik liever met zo’n scooter naar ons kantoor gegaan. Zeker met de huidige temperaturen!”

 

Terug naar overzicht